Tuesday, Oct 06th

Last update10:07:38 AM GMT

Focus

Iohannis: NU acceptăm cote obligatorii de REFUGIAȚI

Preşedintele Klaus Iohannis nu este mulțumit de anunţul Comisiei Europene privind cota de imigranţi ce ar trebui să revină României și a ținut să precizeze că mandatul vicepremierului Gabriel Oprea la Consiliul Justiţiei şi Afaceri Interne (JAI) va fi să nu accepte cote obligatorii.

Citeşte mai mult...

Undă verde! Românii din Marea Britanie vor avea un nou consulat general

Președintele României, Klaus Iohannis a semnat marți, 8 septembrie, decretul pentru înființarea unui nou Consulat General al României la Manchester, în Marea Britanie.

Citeşte mai mult...

De ce ne era frică nu scăpăm! România trebuie să preia peste 6.000 de refugiaţi

Comisia Europeană cere României să găzduiască 6.351 de imigranţi dintr-un total de 160.000 sosiţi în Grecia, Italia şi Ungaria, potrivit unei propuneri de repartizare a acestora, publicată miercuri pe site-ul CE, potrivit Mediafax.

Citeşte mai mult...

O vedetă rock s-a oferit să găzduiască refugiați. "Nu pot să suport ceea ce se întâmplă"

Solistul rock și activistul umanitar irlandez Bob Geldof s-a oferit să găzduiască patru familii de refugiați și a denunțat în același timp politicile care au dus la declanșarea crizei imigranților în Europa.

Citeşte mai mult...

Cameron: „Marea Britanie NU primește mai mulți refugiați!”

Premierul britanic David Cameron a respins solicitările ca Marea Britanie să accepte mai mulți refugiați din nordul Africii și Orientul Mijlociu.

Citeşte mai mult...