Monday, Aug 31st

Last update11:04:06 AM GMT

Focus

România, TREZEȘTE-TE! La fiecare câteva minute, un român pleacă din țară

Institutul Național de Statistică (INS) a dat publicității la începutul lunii iulie un document în care se arată că România a intrat într-o criză demografică, populația rezidentă a scăzut cu un trei procente, de la recensământul din 2011, ajungând în momentul actual la 19.535.841 de cetățeni.

Citeşte mai mult...

Prințul Charles cumpără mii de hectare de pădure în România. Vezi care sunt intențiile sale

O fundație patronată de prințul Charles, Conservation Carpathia (FCC), intenționează să cumpere aproximativ 100.000 de hectare de pădure în România.

Citeşte mai mult...

Recompensă politică? Mădălin Voicu, numit consul general la Bonn

Deputatul Mădălin Voicu a fost numit, miercuri, 22 iulie, în funcția de consul general al României la Bonn, potrivit unei informații de presă a Guvernului, citată de Agerpres.

Citeşte mai mult...

Ambasadoarea reţetelor tradiţionale. O româncăi-a învăţat pe italieni cum se mănâncă «la mama acasă»

"O gălăţeancă, ambasador în Italia al reţetelor tradiţionale româneşti"este titlul sub care cotidianul Adevărul o prezintă pe colega noastră Gina Bradea, "cea care i-a învăţat pe italieni cum se mănâncă «la mama acasă»."

Citeşte mai mult...

Tomac (PMP): „Iohannis îşi demonstrează dispreţul pentru românii din diaspora”

Partidul Mișcarea Populară critică decizia președintelui Klaus Iohannis de a promulga legea privind alegerea Parlamentului, în condițiile în care prin acest act normativ pentru diaspora sunt prevăzute două mandate de senator și patru de deputat.

Citeşte mai mult...