Sunday, Apr 19th

Last update07:47:04 AM GMT

Focus

INCREDIBIL! Avionul GermanWings a fost prăbuşit INTENŢIONAT

Copilotul avionului Germanwings prăbuşit marţi în sudul Franţei a refuzat să dechidă uşa pilotului şi a acţionat butonul de coborâre a aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intenţie de a distruge acest avion, a declarat procurorul din Marsilia Brice Robin, într-o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.

Citeşte mai mult...

Senatul l-a salvat pe Dan Şova de cătuşe. Fostul ministru Vâlcov poate fi arestat

Senatorii au respins cererea de arestare a fostului ministru al Transporturilor, Dan Şova, care nu a întrunit decât 79 de voturi din cele 85 necesare.

Citeşte mai mult...

Cel puțin trei britanici, în avionul prăbușit în Alpii francezi

Cel puțin trei britanici se aflau la bordul avionului Airbus A320 al companiei germane Germanwings care s-a prăbușit marți în Alpii francezi cu 150 de persoane la bord, a declarat miercuri ministrul britanic de externe Philip Hammond, informează Agenția France Press, citată de Agerpres.

Citeşte mai mult...

Băsescu poate primi ani grei de pușcărie pentru șantaj

Traian Băsescu a fost audiat la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), ca suspect în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză de şantaj, fostul preşedinte fiind huiduit de mai mulţi oameni, care au scandat "PMP şi ticălos, ai întors ţara pe dos" şi "Spune, Băse, adevărat, câţi dolari pe flotă ai luat".

Citeşte mai mult...

Senatorul PNL de diaspora, Viorel Badea, sprijină proiectul Bacalaureatului la Limba Română în Marea Britanie

Comunicat de presă

La invitaţia senatorului Viorel Riceard Badea, senator pentru Diasporă în Colegiul Europa-Asia al Parlamentului Român, o delegaţie la înalt nivel din Londra – oficiali şi membri ai comunității de români din zona Brent - îşi incepe vizita în România pe 20 martie 2015.

Citeşte mai mult...