Sunday, May 24th

Last update02:45:43 PM GMT

Focus

Sute de români, trimiși în țară să își execute pedepsele. Vezi cât costă întreținerea unui deținut în România

Sute de români condamnați în străinătate se întorc în țară pentru a-și executa pedepsele. Potrivit digi24, 26 de țări au trimis cereri în acest sens către Ministerul Justiției din România, iar 90% dintre solicitări au fost aprobate.

Citeşte mai mult...

Cum a fost primită vestea nașterii prințesei de Cambridge

Vestea nașterii bebelușului regal a făcut înconjurul lumii, iar Londra, capitala Marii Britanii, s-a colorat în roz, pentru a vesti faptul că în familia regală s-a născut o fetiță.

Citeşte mai mult...

ActiveWatch: Schimbarea denumirii din ”romi” în ”ţigani” ar produce efecte numai pe teritoriul României

Organizația pentru drepturile omului ActiveWatch cere parlamentarilor să nu avizeze legea propusă de deputatul Bogdan Diaconu de revenire la denumirea oficială de "ţigani" a persoanelor intitulate "de etnie romă".

Citeşte mai mult...

Corupții, fără cătușe. Proiect de lege al deputatului PSD Șerban Nicolae

Comisia juridică a Senatului a avizat un proiect de lege controversat, inițiat de senatorul PSD Şerban Nicolae ce prevede ca acuzații de corupție nu vor mai fi încătușați, urmând ca plenul să se pronunțe prin vot, iar proiectul să fie trimis și Camerei Deputaților.

Citeşte mai mult...

Cum vor laburiștii să rezolve problema imigrației din Marea Britanie

Mai sunt doar două săptămâni până la alegerile generale din Marea Britanie, iar partidele se întrec în promisiuni electorale.

Citeşte mai mult...