Wednesday, Apr 01st

Last update12:07:02 PM GMT

Prim plan

Costel Cam, PNL: Adunarea Generală a Voluntarilor MY Romania Group a decis o… nouă întâlnire

Costel Cam, copreședinte PNL Marea Britanie (foto), a convocat, în calitate de membru MY Romania Group, o Adunare Generală a Voluntarilor, duminică, 29 martie, unde s-a hotărât o nouă întâlnire în care să fie lămurite unele aspecte, se arată într-un comunicat de presă semnat de acesta, împreună cu Nicoleta Juncanariu, un alt membru al organizației.

Citeşte mai mult...

Channel 4, SUB INVESTIGAȚIE. Zeci de plângeri!

 

Ofcom, instituția britanică ce se ocupă de licențele tv și plângerile împotriva televiziunilor (corespondentul britanic al CNA) investighează Channel 4 după ce a primit 120 de plângeri cu privire la modul în care seria „The Romanians are Coming” a portretizat comunitatea românească.

Citeşte mai mult...

Tomescu, la mitingul anti-rasism din Trafalgar Square: „Farage nu are nicio limită”

Sâmbătă, 21 martie, 15.000 de persoane au mărșăluit în centrul Londrei, la Glasgow și la Cardiff într-un miting împotriva rasismului, islamofobiei, antisemitismului și fascismului. La manifestații au participat parlamentari, sindicaliști, grupuri LGBT, activiști, studenți, cărora li s-au alăturat oameni din toate categoriile sociale.

Citeşte mai mult...

Ambasada din Viena recunoaște că a primit indicații să contacteze informatori. ”O iniţiativă firească a autorităţilor române”

Ziarul Românesc a scris în luna ianuarie un articol intitulat „DRP racolează AGENŢI DE INFLUENŢĂ și INFORMATORI în diaspora: "Vreți să fiți comunicatorii noștri?", în care se denunța o inițiativă secretă a DRP:

”Departamentul Românilor de Pretutindeni a început, pe ascuns, să creeze o rețea de „comunicatori reprezentativi” în diaspora.Mai mulți membri ai comunității din Marea Britanie au primit scrisori din partea Ambasadei României în care sunt anunțațică „având în vedere activitatea pe care ați desfășurat-o în anii precedenți în susținerea comunității românești și pentru promovarea imaginii de țară a României, considerăm că profilul dumneavoastră se potrivește unei astfel de misiuni.” se scria în articol.

Citeşte mai mult...

Zboruri Londra-Constanța, în curând de pe Luton. Vezi când va decola primul avion

Compania low-cost Wizz Air lansează zboruri către Constanța, a noua destinație din România, de pe aeroportul Luton din Marea Britanie.

Citeşte mai mult...