Sunday, Aug 02nd

Last update05:31:30 PM GMT

Prim plan

Marea Britanie, sub asediul imigranților. Mii de oameni au încercat să treacă prin Eurotunel

Aproximativ 2.200 de imigranţi clandestini au pătruns neautorizat, în cursul nopţii de luni spre marţi, la intrarea dinspre Franţa în tunelul de sub Canalul Mânecii, în încercarea a se agăţa de trenuri care mergeau spre Marea Britanie, 15 persoane fiind rănite, informează Le Figaro, citat de Mediafax.

Citeşte mai mult...

Un președinte de „milioane”. Deplasările în străinătate ale soților Iohannis au avut nevoie de o majorare bugetară

Administrația Prezidențială a avut un buget de 4,9 milioane de lei, adică peste un milion de euro, pentru deplasări în străinătate, cu aproximativ zece procente mai mare decât în ultimul an al mandatului lui Traian Băsescu.

Citeşte mai mult...

Referendumul pentru ieșirea din UE, la anul. Conservatorii: „Vă spunem data în octombrie!”

Premierul britanic David Cameron ar fi decis ca referendumul pentru ieșirea țării din Uniunea Europeană să aibă loc la anul, în luna iunie, arată ziarul Independent on Sunday, citând  o sursă guvernamentală anonimă.

Citeşte mai mult...

Imigranții vor plăti consultațiile în UK. „Gratis, doar pentru contribuabilii britanici”

Guvernul a anunțat că turiștii și imigranții din Marea Britanie care doresc să utilizeze serviciile NHS vor trebui să plătească. Potrivit paginii oficiale a Executivului Britanic, aceasta este o măsură de prevenire a abuzurilor asupra NHS.

Citeşte mai mult...

Pentru apologia Mișcării Legionare se va face închisoare. Președintele a promulgat legea

Președintele Iohannis a promulgat astăzi modificările la OG 31/2002 prin care apologia Miscarii Legionare si negarea Holocaustului pe teritoriul României vor fi pedepsite cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Citeşte mai mult...